Dolci speciali

Collection by Mariella Cannone • Last updated 9 days ago

8 
Pins
Mariella Cannone
Tart A traditional French-style lemon tart with creamy, dreamy lemon curd filling.A traditional French-style lemon tart with creamy, dreamy lemon curd filling. Köstliche Desserts, Delicious Desserts, Yummy Food, Plated Desserts, Easy Lemon Desserts, Fresh Fruit Desserts, Custard Desserts, Lemon Dessert Recipes, Fruit Recipes

Ultimate Classic Lemon Tart Recipe - Pretty. Simple. Sweet.

·
54 reviews
·

This traditional French lemon tart recipe has been a favorite in my family for years! It's made of a classic sweet tart crust and a creamy, dreamy lemon curd filling.

Ideas For Cheese Cake Ideas Creative Tart Recipes, Sweet Recipes, Dessert Recipes, Cheesecake, Sugar Free Chocolate, Homemade Cookies, Breakfast Cake, Sweet Tarts, Creative Cakes

Crostata tre "c"

Un blog di cucina con ricette dettagliate sui piatti della tradizione regionale italiana e un corso di cucina di base.

Three colors cake: a genius method to make the best dessert ever! Small Baking Dish, Colorful Cakes, Easy Food To Make, Cake Cookies, Yummy Cakes, Fun Desserts, Cake Recipes, Sweet Treats, Cheesecake

Torta ai tre gusti: il metodo geniale che non avete mai visto prima!

Inclina la tortiera e poi versa l'impasto dentro, il risultato vi lascerà senza parole! INGREDIENTI Per l'impasto: 250g di burro 200g di farina 6 uova 160g d...

Baby Shower Cakes And Frosting Recipes Cake Decorating Frosting, Cake Decorating Videos, Chocolate Garnishes, Chocolate Desserts, Cupcakes, Cake Cookies, Chocolate Cream Cake, Delicious Desserts, Dessert Recipes

Ricetta della glassa (cioccolato) a specchio.

Una golosa glassa al cioccolato molto versatile, ideale per la copertura a ''colata'' di torte e per la decorazione di dolci in generale.

Crostata contrasto dolcesale con mousse al cioccolato caramellato Mini Foods, Nigella, Biscotti, Food Art, Sweet Recipes, Catering, Mousse, Pie, Sweets

Crostata contrasto dolcesale con mousse al cioccolato caramellato

La crostata contrasto lascia un sapore unico. (Assemblata con le basi di G. Fusto e L. Montersino.)