Crostacei

Collection by Betti Becuzzi

77 
Pins
 • 
193 
Followers
Betti Becuzzi
Roasted Butterflied Prawns in Garlic-Parsley Butter (Delia Smith) - Seafood - Roasted Butterflied Prawns in Garlic-Parsley Butter Informations About Roasted Butterflied Prawns in - Prawn Recipes, Fish Recipes, Seafood Recipes, Appetizer Recipes, Cooking Recipes, Healthy Recipes, Seafood Appetizers, Octopus Recipes, Easter Appetizers

Roasted Butterflied Prawns in Garlic-Parsley Butter (Delia Smith)

And we are already into the month of March! I really wish time would slow down, there are just too many recipes to try, but too little time! This dish today is prepared for Cook Like a Star, hosted by Zoe from Bake for Happy Kids, Baby Sumo from Eat your heart out and Mich...

Caper-Shrimp Phyllo Tarts From Better Homes and Gardens, ideas and improvement projects for your home and garden plus recipes and entertaining ideas. Antipasto, Appetizer Dips, Appetizer Recipes, Shrimp Appetizers, Quick Appetizers, Tapas, Fingers Food, Italy Food, Christmas Appetizers

Coppette ai gamberi. Antipasti di Natale

Le coppette ai gamberi sono uno degli antipasti di Natale più classici e anche più facili da fare. Decorativi e raffinati, li se...

Roquefort mini cakes, smoked walnuts and bacon - Clean Eating Snacks Sweets Recipes, No Bake Desserts, Cake Recipes, Crostata Recipe, Caramel Crunch, Baking Tins, Sweet Cakes, Savoury Cake, Mini Cakes

Crostata con marmellata di arance ~ *Graficare in cucina*

Questo è il periodo giusto per preparare questa deliziosa crostata con marmellata di arance. Il dolce ideale per una colazione perfetta, sana, genuina.

restaurant 3 Michelin star and 4 star hotel, the Maison Lameloise is located in Chagny in Burgundy, France. Food Plating Techniques, Plats Healthy, Good Food, Yummy Food, Yummy Lunch, Food Decoration, Molecular Gastronomy, Creative Food, Food Presentation

Tripadvisor on Instagram: “Maison Lameloise, in Chagny, just won a #TravelersChoice award for best fine dining restaurant in #France! 🍽 In a recent review, one…”

Maison Lameloise in Chagny just won a #TravelersChoice award for best fine dining restaurant in #France! In a recent review one TripAdvisor traveler called it the BEST meal of our lifetime... and thats only the beginning. Visit TripAdvisor to savor the full list of Frances exquisite award winners.

Ginger and lime prawn bean cream- cream of beans, prawns, ginger and lime Gourmet Appetizers, Finger Food Appetizers, Gourmet Recipes, Antipasto, Tapas, Buffet, Xmas Food, Menu, Food Design

Crema di fagioli gamberoni zenzero e lime | Semplicemente Cucinando - In Cucina con Lalla

·
2 reviews
·
1.5 hours
·

Ho proposto la crema di fagioli gamberoni zenzero e lime come antipasto, ma può essere benissimo un primo piatto, leggero, fresco e profumato. Servite la crema tiepida con l'aggiunta dei gamberoni caldi, appena scottati in padella. Ovviamente le quantità variano a seconda di come lo proponete. Velocissima da preparare se pensate di usare i fagioli in scatola. Appena un po' più lunga se invece, come me, scegliete quelli secchi. Frizzante, fresca, delicata la crema di fagioli gamberoni e…

Mozzarella donuts with basil - Clean Eating Snacks Fish Recipes, Gourmet Recipes, Healthy Recipes, Sashimi, Valentines Food, Creative Food, Food Presentation, Easy Cooking, Food Design

Battuta di gamberi rossi - Passion FOOD - Blog di ricette Creative di Paolo Bortolussi

battuta di gamberi rossi con salsa di avocado finger lime e sale all'ibiscus

Incontro tra mare e terra Seafood Recipes, Cooking Recipes, Healthy Recipes, Black Food, Slow Food, Creative Food, Food Presentation, Food Design, Food Plating

INCONTRO TRA MARE E TERRA - Angela Simonelli

riso venere all'arancia su crema di asparagi e formaggio spalmabile con code di gamberi saltati i padella, scorze d'arancia e asparagi interi

Shrimp with asparagus Michelin Food, Gourmet Food Plating, Food Plating Techniques, Shrimp And Asparagus, Culinary Arts, Gourmet Recipes, Gourmet Desserts, Gourmet Foods, Plated Desserts

Chefsplateform’s Instagram photo: “Shrimp with asparagus. By @edy_kriswanto via @PhotoAroundApp. Use #chefsplateform for get…”

3,129 Likes, 12 Comments - Chefsplateform (@chefsplateform_) on Instagram: “Shrimp with asparagus. By @edy_kriswanto via @PhotoAroundApp. Use #chefsplateform for get…”

Un antipasto buonissimo Seafood Recipes, Cooking Recipes, Healthy Recipes, Finger Food Appetizers, Appetizer Recipes, My Favorite Food, Favorite Recipes, Good Food, Yummy Food

Gamberi ai pistacchi e mandorle con quenelle di fave secche e rucola

Un antipasto buonissimo...l'unica cosa: ho sbagliato la quenelle, ho aggiunto troppo olio, troppo fruttato, che purtroppo ha finito per coprire i sapori del composto, che avevo assaggiato senza olio e che andava già bene così...quindi, se volete provarle, o non aggiungete olio o ne aggiungete pochissimo e molto delicato. I gamberi sono fantastici. La ricetta, rielaborata perchè non avevo diversi ingredienti ne la voglia di preparare la clorofilla di rucola (che era prevista), trae origine…

SHRIMPS THAI - Thai prawns are a dish of Thai origin. As you know, I like to try and experiment with dishes differ - Pork Chop Recipes, Fish Recipes, Asian Recipes, Ethnic Recipes, Thai Appetizer, Vegan Junk Food, Oriental, Vegan Smoothies, Exotic Food

GAMBERI THAI

I gamberi thai sono un piatto di origine della Thailandia. Come sapete a me piace provare e sperimentare piatti diversi dalla nostra tradizione

Millefoglie di patate bufala e pesce crudo alle fragole - ricetta inserita da Benedetto Bisacquino Finger Food Appetizers, Appetizer Recipes, Gourmet Recipes, Cooking Recipes, Weird Food, Aesthetic Food, Antipasto, Food Presentation, Food Plating

Millefoglie di patate bufala e pesce crudo alle fragole - Benedetto Bisacquino - Spaghettitaliani - la piattaforma dedicata al Made in Italy

Ricetta inserita nelle Ricette d’Autore di spaghettitaliani

  Sweet Recipes, Cake Recipes, Italian Cake, Torte Cake, English Food, Sweet Tarts, Mini Desserts, Cupcake Cakes, Bakery

TORTA BRESCIA di IGINIO MASSARI, un dolce paradisiaco

·
26 reviews
·
1.5 hours
·

Ecco a voi la ricetta della torta Brescia, del grande maestro pasticcere Iginio Massari.Un guscio di raffinata pasta frolla che racchiude un morbido e cremoso ripieno di nocciole tritate finemente e cioccolato fondente, su una base di marmellata di arance amare e canditi all'arancia.

At the helm of Magorabin, Italy, Chef Marcello Trentini gives you his recipe for beef tongue, shrimp and mandarin for a modern twist on your Friday fish supper. Seafood Recipes, Gourmet Recipes, Cooking Recipes, Uber Food, Chefs, Beef Tongue, Romantic Meals, Weird Food, Dessert For Dinner

Ricetta Lingua, gamberi e mandarino | Chef Marcello Trentini - Reporter Gourmet

Ricetta di Marcello Trentini: Lingua, gamberi e mandarino

At the helm of Magorabin, Italy, Chef Marcello Trentini gives you his recipe for beef tongue, shrimp and mandarin for a modern twist on your Friday fish supper. Seafood Recipes, Gourmet Recipes, Cooking Recipes, Uber Food, Chefs, Beef Tongue, Romantic Meals, Weird Food, Dessert For Dinner

Ricetta Lingua, gamberi e mandarino | Chef Marcello Trentini - Reporter Gourmet

Ricetta di Marcello Trentini: Lingua, gamberi e mandarino